vineri, 9 aprilie 2010

Unele...consideratii

Astazi, stimati consumatori, va prezint postarea misogina, promisa ieri.

Ne-am nascut intr-o lume a barbatilor, nu-i asa ?
Barbatii o sa se grabeasca sa aprobe, iar femeile sa clatine dezaprobator din cap.
Fiind nascuti intr-o lume a barbatilor, femeile vor si ele sa fie, nu-i asa ( ador sintgama asta "nu-i asa ?" in care o vizualizez efectiv ( Alessandra Stoicescu ), pe imens de falsa, dar ce frumos tuguia ea buzele, Andreea Marin, dar imens de Banica ), egale cu barbatii. Nici mai mult nici mai putin decat egale.
De aceea, au primit de la barbati, nu-i asa, ziua femeii, a martisorului, a mamicii, a pizdicii, a ciclului menstrual, al concediului maternal, prematernal, post combustie interna si spontana.
De ce ? Pentru ca traim, vorba cantecului, intr-o lume a barbatilor.
Relational vorbind, barbatii trebuie sa ofere, iar femeile sa primeasca. Ele vor sa fie curtate, vanate, cumparate, etc. Barbatii trebuie sa ofere permanent "ceva" ca sa nu pice din derizoriu si na...ca sa nu fie un porc!
Iar ele, se cred toate, mici Ilene Cosanzene, prinse-n turnul de fildes al celui mai infricosator castel. Pazite de insasi imaginea oglinzii balaurului.
Daca un barbat cucereste o femeie ( deci o cucereste, cam ca la Marasesti, Marasti, Oituz ), ea face o favoare barbatului. Nici mai mult nici mai putin.
Dar de ce spun asta ?
Pentru ca in mentalitatea femeiasca, toti barbatii vor ceva.
CEVA!
Acel ceva...pentru care dau din umeri, degete, buze si barfe.
Vor ceva...ahaaaaa ticalosii, trebuie sa-i punem cu botul pe labe, ca ei sa nu mai vrea "ceva". Iar daca nu mai vor..."ceva", desigur, nici n-au meritat...aia sigur vroiau "altceva".
Si dupa ce se obtine acel "ceva" de catre barbat, incepe dorinta de agalitate a femeilor cu barbatii. Care, oricum nu sunt in stare de nimic, fara ele, femeile, egalele barbatilor. Dar intre noi fiind egalitate, absolut ca egalitate, sunt ele, oare, mai bune de "ceva"? Daca tot sunt egale....nu-i asa ? ( Andreea Marin )
Credeti ca as putea sa vreau ceva?
Am zis ceva?
Pa pa!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hmm...Probleme cu femeile?